Het nieuwe bedrijfsfitness....

Samen uitgedaagd worden, samen afzien en samen presteren blijken gouden ingrediënten voor teambuilding. Zoeken jullie de kennis van een ervaren trainer en de motivatie, stimulans en gezelligheid van je collega’s? Dan is de business to bootcamp wat voor jullie. Voor, tijdens of na kantoortijden sporten met je collega's bij jullie op locatie.

Speciaal voor bedrijven die willen investeren in de gezondheid en het welzijn van haar medewerkers, hebben we B2B Business to bootcamp  in het leven geroepen. Of het nou gaat om één intensieve Bootcamp Training, het doorlopen van een uitgebreid trainingsprogramma over een langere periode, óf het gezamenlijk trainen naar een evenement; inspanning in de buitenlucht blijkt al snel een effectieve vorm van teambuilding te zijn. Maak van de vrijdagmiddagborrel eens een vrijdagmiddagbootcamp en profiteer van de voordelen voor alle werknemers. Uit onderzoek blijkt dat fittere werknemers zorgen voor een hogere productiviteit en lager ziekteverzuim. 

Fit bij Huis biedt speciale bedrijfsbootcamps aan op locatie. Je kunt dus al bootcampen op loopafstand van kantoor. De bootcamps van Fit bij Huis gaan verder dan alleen oefeningen met bodyweight. Wij komen met materieel naar de desbetreffend locatie en maken het voor ieder niveau uitdagend. Dit maakt het aantrekkelijk voor iedere werknemer om deel te nemen. Lijkt het jullie wat om dit eens te proberen op jullie werk? Neem dan contact op en regel een try-out voor het hele kantoor!