Ken je dat gevoel....?

Je zit thuis op de bank, maar zou graag willen sporten en weer lekker in je vel willen zitten. De kloof naar de sportschool lijkt wel kilometers breed. Mijn naam is Erwin Koelewijn en ik kan jou helpen!  Al van jongs af aan ben ik actief met sport bezig. Het begon op jonge leeftijd met wedstrijdjudo en in de loop der jaren ben ik actief aan de slag gegaan met fitness, lifestyle en mindset. Inmiddels heb ik meer dan 8 jaar ervaring op het gebied van fitness, voeding en lifestyle. In deze jaren heb ik mij constant verdiept in voedings- en bewegingswetenschap met als persoonlijk sportief hoogtepunt een tweede plaats op een gerenommeerd fitness evenement.

Ik coach graag mensen om een betere versie van zichzelf te worden, maar constateerde dat heel veel mensen liever niet naar een sportschool gaan. Omdat ze simpelweg te druk zijn met hun carriëre, gezin of sociaal leven, maar ook omdat ze zich niet op hun gemak voelen in de sportschool. Ik ben er namelijk van overtuigd dat de beste resultaten behaald worden, als mensen zich op hun gemak voelen. Om deze reden ben ik Fit bij Huis begonnen. Effectieve en doelgerichte personal training aan huis of op locatie wanneer het jou uitkomt.

Met de juiste oefeningsselectie en uitvoering heb je de sportschool helemaal niet nodig om een effectieve training uit te voeren. Heerlijk sporten in je vertrouwde woonkamer, tuin of park! Wanneer jou het uitkomt! Wat wil je nog meer? Ik verzorg het materiaal en elke keer een afwisselende en gezellige training aansluitend op je doelen. Het enige wat je mee hoeft te nemen is een goed humeur en anders verzorg ik een glimlach op je gezicht!

Wat zijn jouw doelen en wat houd je tegen om die te bereiken? Ik zie je snel!