Je hebt besloten om je leven om te gooien en samen te gaan werken aan de beste versie van jezelf! 

Je zult van deze keuze geen moment spijt gaan krijgen. Allereerst gaan we starten met een afspraak voor een gratis intake van ongeveer 30-45 minuten. Tijdens deze intake bespreken we jouw doelen en lichamelijke mogelijkheden. Daarnaast leren wij elkaar kennen en vertel ik meer over de werkwijze van Fit bij Huis. Aan de hand van deze intake zal een persoonlijk plan opgesteld worden voor zowel de korte als lange termijn. Dit plan zal tijdens het gehele proces door ons actief aangepast en bijgestuurd worden.

De 1 op 1 personal training trajecten werken goed voor onze klanten. En ik weet zeker dat ze jou ook kunnen helpen.

Omdat jij weinig tijd hebt of gewoon liever thuis traint, komen wij met het benodigde materiaal naar je toe. We komen aan huis of spreken af in het park. Hier zullen we aan de hand van je persoonlijke doelen en lichamelijke mogelijkheden een afwisselende training uitvoeren van ongeveer 50 minuten. Train je liever korter of langer dan is dit altijd bespreekbaar.

Naast het trainen geven wij ook voedingsadvies. Calorieën tellen en voeding afwegen is niet onze strategie. Wij geven je richtlijnen en gaan jou leren om zelf bewuste keuzes te maken. Op deze manier is het vol te houden en behalen we blijvend resultaat! Wil jij wel een strikt voedingsschema, dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Naast fysieke fitheid gaan we ook zorgen voor mentale fitheid door middel van lifestyle coaching. Wij helpen je om lekker in je vel te zitten en het leven te creëren dat je graag wilt hebben. Omstandigheden kunnen wij niet veranderen, maar we kunnen jou wel helpen de mogelijkheden te benutten!

Als er vragen zijn op het gebied van voeding of training kun je 24/7 bij je coach terecht. Ook als het niet gerelateerd is aan voeding of training staat je coach voor je klaar. Hij is jouw steun in de rug!

Ik leer je graag kennen tijdens de intake!